torstai 14. maaliskuuta 2013

Höpötystä :3

Tässä nyt tylsyyksissäni kirjottelen... 

Nii tänää oli ihan perus päivä koulus. Koulu alko puol kymmenen, mut jouduin menee kouluu jo puol ysiks koska muuten en pääsis taksilla. :( Siinä ookkatunnilla menin tekee kuvistyötä joka on viel kesken vaik muut sai valmiiks jo aiikoja sitte. Se on joku ruutusuurennos hömötiaisesta. Mut joo sit koulu ku alko ni eka tunti oli liikkaa ja tokaki. Oltii jotain kahentulenvälis melkee koko tunti. -.- Sit oli hissaa ja tarkistettii bilsanki läksyt siinä... unohuss. Hups!! Empä ollu huomannu et tehtävät jatku seuraavallaki sivulla. Sitte ois pitäny olla matikkaa mut katottii jotain olipa kerran ihmistä vai mikä se nyt onkaa. Ja ruokana siis oli pinaattikeittoa... JA riisipiirakoita! Nam... 

Kotona ny en oo tehny oikee mitää muuta ku lukenu vähän bilsaa ku huomen on koe. Jippii...

Koealue ei onneks oo pitkä. Jotain ihmisen aisteis ja sellasta että ei pitäs olla hankala koe. :)

Huomenna on tylsä päivä tiedossa. Koulussa vaan liikka, äikkä, musa ja matikka. Ei siis mitään hauskaa. Tai siis ei mitään siedettävää edes. Liikassa tuskin tehää mitään kummia eikä siel yleensä tuu ees hiki, äikkä on tylsää, musassa lauletaa vaa jotain kummia esihistoriallisia lauluja jo teoriaa ja matikka on sitte jotain ihan kauheeta ku sen pitää ope joka on ihan hiimu. Tai ainakin luulen että se pitää sen huomenna. Ainahan sitä voi toivoa että joku muu pitäs.. :)

Pitäs tänää siivota huonekki. :( Ei jaksa, tää on aika kaatopaikka.

Ulkonaki oli aamulla yli 25 pakkasta! Onneks päiväl ei ollu niin kylmä ku jouduin kävelee kotii. 


Vois vaikka piirtääkki tänää. :) En vaa koskaa keksiettä mitä piirtäs. Itse asias voisin ny jotain suttaa tos ja laittaa ny tähän sit kuvan mitä saan aikaseks. :DD Tuskin mitään kaunista, jos ees löydän paperia ja kynän.

Noinn... Piirsin ny tollasenn. Tuli vähä suttunen mut juuuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti