maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ratsastusta taas :)

Siis laitan ny kuvia ja kirjotan mitä mustan Aholasta ja vuokratallilta. 

En muita milloin olin vuokraamassa mutta on siitä nyt jo jokunen päivä joten en muita tarkkaan mitä oikeen puuhattiin. Menin suurimman osan ajasta Puodalla taas mutta lopuks halusin testata Pallea ku en oo menny sillä piiiitkiin aikoihin. 


Hups meni väärään järjestykseen. :) No ei se ehkä kauheesti haittaa.



Aholassa olin lauantaina. Tunnilla oli tietysti Milla mutta myös yks Iida. Milla meni Rikulla, Iida Pepsillä ja mä vaihteeks Ihaalla. Yleensä Aholassa meen Pepsillä mutta nyt menin siis Ihaalla pitkästä aikaa. Aluks mentiin koulua. Ihaa oli edellisellä pelleilytunnilla ollut ja oli tosi laiskalla päällä. Hoputtelin sitä sitte siinä aikani ja alko jopa sujumaan siedettävästi jossain vaiheessa (taistelujen jälkeen) jonkin sortin taivutus. Ei siis mitään suuria onnistumisia mutta sain sen sentään johonkin päiv vähän taipumaan. Mentiin sitten pohkeenväistöä... Muut meni ravissa mutta koska menin Ihaalla täytyi mennä käynnissä kun ei se sitä vielä kunnolla osaa. Aluksi mentiin hitaasti mutta varmasti mutta sitten se alkoi peruuttelemaa, kääntyilemään ja kaikkea mitä nyt ikinä voikaan tehdä ettei vaan joudu tekemään mitä pyydetään. Hetken taas onnistu ja sitte alko uus vänkäys. Poni meinas sitte nouska ihan pustyyn kun menetti hermonsa mutta vähän kömpelöks etujalojen ylös nostamiseks se sitte jäiki. Meinas siinä opettajaaki potkasta. Menin sitte ympyrällä väistöjä kun siinä se on Ihaalle helpompi.



Hyvin menee hei! x)



Meillä oli aika ylipitkä tunti. Ehittiin siis tunnin lopuks vielä hyppäämään pientä ristikkoa. Ajotus oli siis tietenkin mennä se laukassa mutta ravissa se sitten useasti mentiin. Laukannostoissa teki jotain ihan kummallisia pikku pukkeja. x) Esteen hyppäs vähän hassusti mutta kuitenkin joka kerta tiputtamatta tai edes kieltämättä. Se on jo edistystä Ihaalta! Hyvä tunti oli. Tuli taas muistuteltua mieleen kuinka kamalaa on istua pikkuponin ravissa... 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti