keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Uus ulkoasu (väliaikanen) + ratsastelua

Eli muokkasin nyt vähän tätä blogin ulkoasua. Meni sitten hermot joten jäi vähän tollaseks... Muutan tos sit ku jaksan. Toi banneriki oli vaa testaus mut olkoon nyt hetken.

Näin sitä voltteja tehdään!

Eli olin eilen vuokraamassa Poutaa. Se visko tallissaki jo päätään mitä ei yleensä tee. Mentii sitte Millan kanssa ensin alkukäynnit männikön vieressä ja sit mentii hetkeks männikköö rämpii. Siel Puota meni ihan nätisti, välillä jotain säpsähteli mut ei kummempaa. 

Laatu ei oo ny kaikista mahtavin mut kestäkää...

Vähän oli lunta. Ja kaunis ilme mulla. x)

Tultii sitte männiköstä takas siihen sen vieres olevalle tielle ja ravattii siin. Pouta näki tien pääs vähän "mörköjä". Niistä kuitenkin selvittiin. Nostettiin sit laukka ja Puota viskas päänsä jonnekki ja kiihytti innoissaan laukan vauhtii. Käännyttiin tien päässä, ravattiin toiseen päähän ja tultiin taas laukalla takas. Sitte tuli jo jotku ilopukit. Ei Pouta ennen oo mulla pukittanu mut on kai jo vähän innoissaan alkavasta keväästä. Laukkailtii siin sit ja tuli yks aika isoki pukki siinä. Sain sit onnistuneen laukan ni siirryttii kentälle.

Tuolt ei ny oo oikee kuvii... Mut tää siis sieltä tieltä ja taitaa olla kuva just ennen ilopukkia. Aikakin ilme on aika mahtava! x)))
Kentällä meni hetki ihan hyvin eikä mitää pukitellut vielä siellä. Tein käynnissä pysähyksiä ja sitte ravasin... muutama askel ravia ja sitte sinkos Pouta laukkaan ja teki sellasen pukin et lensin voltilla alas. Puota pusähty heti pukin jälkeen eikä lähteny munnekkään siis. Oli se voltti kyl aika siistin tuntunen mitä ny siin ajas ehinkää jotain tajuumaan. Tulin siis lumipenkkaan selälleni alas. Ilmat lähti pihalle ja selkä on edelleen vähän kipee. Jalassaki kaks mustelmaa ja toinen vähän turvonnu. Tais osuu Poudan päähän tai jotain. 

Lopputunnin menin Pallella kun Poudalla piti ratsastaa sit askellajit läpi ni Milla meni sillä ku mua sattu selkää sen verran etten ees ravata viittiny paria askelta enempää. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti