sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Omatoimitunti Aholassa x)



Eli olin eilen aholassa tunnilla Millan ja Iidan kanssa. Pyydettiin siis opelta omatoimi/pelletunti. Saatiin itse puuhailla kentällä keskenämme. Tarkotun oli että kaikki menee ilman satulaa, niin me siis aluksi tehtiinkin mutta sitten totesin ettei tule mitään ja hain satulan. Menin siis Pepsillä ja sillä oli joku ihme vänkäys koko tunnin. 

Pepsin selkä oli tosi kova, kauhee vänkäys melkein koko ajan ja lisäks säpsy jotain omiaan. Tästä syystä hain sen satulan. Ei nimittäin ollu mitään tarvetta tippuu just nyt. :)



En tiiä mikä mun jalkaa vaivaa! x) Hieno asento!

Hain satulan ja kaikki alko sujumaan paremmin. Toki silloinkin vielä väänsi jotain omiaan, mutta oli silti paljon mukavanpi. Kun oli tarkoitus laukata ei se sitä suostunut tekemään. Hetken yritin... en tajunnut mistä oli kyse. Sonta tuli ni sitte läks. Eihän sitä missään nimessä voi sontia vauhdissa! Tein pepsillä laukannostoja ja voltteja. Vähän taivuttelin ja menin pohkeenväistöä käynnissä ja ravissa. Lopputunnista vaihdoin iidan kanssa. Menin siis Rokilla. Pienellä shettiksellä. Huom. vain hetken! Tiedän vallan hyvin levani sille iso. Mutta oli se hauska päästä sitäkin kokeilemaan!


Se on niiiin peini! x)
Menin Rokilla siis ehkä 10min jos sitäkään. Ravasin vähän ja nostin muutaman laukan. En siis ihmeitä. Kerran kellahdin selästä vähän, jalka vaan ekana osu maahan ja kinkkasin hetken siinä pollen rinnalla, kunnes sain sit pusäytettyä hepan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti